Britu policija ieguvusi svarīgu pavedienu meitenes un latvieša pazušanas lietā (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lielbritānijas policija piektdienas vakarā medijiem atklājusi, ka izdevies atrast Latvijas piederīgā Arņa Zaļkalna velosipēdu. Likumsargi domā, ka velosipēds var palīdzēt iegūt lielāku skaidrību pusaudzes un vīrieša pazušanas lietā.

Skotlendjards apstiprina, ka latvieša sarkanais velosipēds ir atrasts, taču policija kategoriski atsakās izpaust informāciju, kur braucamais bija novietots.

Vienlaikus likumsargi norāda, ka velosipēds ir būtisks pavediens šajā lietā, kas var palīdzēt noskaidrot, vai 14 gadus vecā pusaudze un 41 gadu vecais vīrietis bijuši kopā.

Velosipēds nodots speciālistiem, kas veiks virkni ekspertīžu.

Tāpat policija arvien lūdz sabiedrības palīdzību, sniedzot jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt atrisināt abu personu pazušanas lietu.

Jaunākā informācija liecina, ka piektdien policija saistībā ar šo lietu veikusi kratīšanu vēl vienā īpašumā.

Iepriekš jau ziņojām, ka Lielbritānijas policija izsludinājusi meklēšanā latvieti Arni Zaļkalnu, kurš 4.septembrī izgājis no savām mājām Londonas rietumos un nav atgriezies. Nedēļu iepriekš pēdējo reizi manīta arī pazudusī Alise Grosa.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu