Sirdi plosošs Grosas ģimenes paziņojums mēnesi pēc Alises pazušanas (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien aprit mēnesis kopš 14 gadus vecās britu meitenes Alises Grosas pazušanas. Meitene pēdējo reizi redzēta videonovērošanas kameras ierakstā, šķērsojot tiltu pār Lielo kanālu. 

Alises ģimene norāda: «Alise pazudusi jau četras nedēļas. Mēs esam ļoti satraukti par viņu un nepārtraukti uztraucamies par to, kas ar viņu noticis. Mēs vēršamies pie Alises. Ja tu mūs dzirdi, atgriezies mājās, kur tu esi piederīga. Mēs tevi mīlam un mēs skumstam pēc tevis. Mēs vēlamies atkal redzēt tavu smaidu, mēs vēlamies dzirdēt, kā tu dziedi, kā glaudi Pegiju vai sēdi pie klavierēm. Mēs atkal vēlamies būt ģimene.»

«Visa tava ģimene, visi tavi draugi, sabiedrība un policija ir vienoti mēģinājumā atvest tevi mājās. Mēs vēršamies pie visiem, kas zina kaut ko par Alises pazušanu vai viņas atrašanās vietu,» norāda ģimene.

«Mēs nespējam noticēt tam, ka Alises nav mājās ar mums un katrs rīts atnes arvien jaunas ciešanas. Mēs ļoti mīlam savu meitu un Nina ļoti mīl savu māsu. Lūdzu, lūdzu, palīdziet mums,» norāda satriektā Grosu ģimene.

Tikmēr izmeklētājs Karls Mehta norāda, ka sabiedrības atbalsts ir apbrīnojams - gan vietējie iedzīvotāji, gan simtiem citu cilvēku zvanījuši policijai un snieguši informāciju.

«Mums joprojām vajadzīga jūsu palīdzība, lai atrastu Alisi un pārvestu viņu mājās pie ģimenes,» norāda izmeklētājs.

Viņš atgādina, ka pēdējo reizi meitene manīta videonovērošanas kamerās, šķērsojot kanālu 28.augustā plkst.16.26. «Vai jūs redzējāt Alisi tajā pēcpusdienā? Vai jūs redzējāt viņu pēc tam? Mums vajag jūsu palīdzību, lai viņu atrastu,» norāda Mehta.

«Īsi pēc tam, kad Alise sasniedza tiltu, sāka ļoti spēcīgi līt. Padomājiet un mēģiniet atcerēties, vai tobrīd bijāt ārā šajā apkaimē. Bija vasaras brīvdienas un kanāls ir ļoti populāra vieta,» viņš norāda.

«Mēs zinām, ka Alisei patika lietus, tāpēc viņa varēja turpināt iet, nevis meklēt patvērumu,» norāda likumsargi, uzsverot, ka šajā vietā ir ļoti daudz celiņu, taču policija nezina, pa kuru turpināja iet Alise. «Tāpēc lūdzu mēģiniet atcerēties to ceturtdienu pirms četrām nedēļām un piezvaniet mums, ja spējat palīdzēt,» norāda izmeklētājs.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu