Alises Grosas un Zaļkalna pazušana: atbildes varētu sniegt netālu esošais parks (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Policija ceturtdien rekonstruējusi liktenīgās dienas notikumus, kad Londonā pazuda 14 gadus vecā pusaudze Alise Grosa, vēsta britu mediji.

Skotlendjards paziņojis, ka pēc policijas eksperimenta pastiprināta policijas uzmanība tiks pievērsta parkam, kas atrodas nepilna kilometra attālumā no vietas, kur videokameras pēdējo reizi fiksējušas meiteni.

Jau ziņots, ka ceturtdien apritēja mēnesis kopš 14 gadus vecās britu meitenes Alises Grosas pazušanas.

Alises ģimene norāda: «Alise pazudusi jau četras nedēļas. Mēs esam ļoti satraukti par viņu un nepārtraukti uztraucamies par to, kas ar viņu noticis. Mēs vēršamies pie Alises. Ja tu mūs dzirdi, atgriezies mājās, kur tu esi piederīga. Mēs tevi mīlam un mēs skumstam pēc tevis. Mēs vēlamies atkal redzēt tavu smaidu, mēs vēlamies dzirdēt, kā tu dziedi, kā glaudi Pegiju vai sēdi pie klavierēm. Mēs atkal vēlamies būt ģimene.»

«Visa tava ģimene, visi tavi draugi, sabiedrība un policija ir vienoti mēģinājumā atvest tevi mājās. Mēs vēršamies pie visiem, kas zina kaut ko par Alises pazušanu vai viņas atrašanās vietu,» norāda ģimene.

«Mēs nespējam noticēt tam, ka Alises nav mājās ar mums un katrs rīts atnes arvien jaunas ciešanas. Mēs ļoti mīlam savu meitu un Nina ļoti mīl savu māsu. Lūdzu, lūdzu, palīdziet mums,» norāda satriektā Grosu ģimene.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu