Drosmīgā Liene <i>Candy</i> noskuvusi matus (120)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Liene Greifāne jeb «Candy» jau kādu laiku manāma ar īsiem matiem, tomēr šobrīd dziedātāja savu frizūru padarījusi vēl interesantāku.

Liene pirms neilga laika pasaulē laida bērniņu, taču jau tagad ir gatava atgriezties prožektoru gaismā. Lai viss būtu lieliski ir arī jāizskatās lieliski!

Dziedātāja drosmīgi izskuvusi sānus, taču galvas vidū viņai palikušas garas matu cirtas. Pie jaunās frizūras Candy palīdzējis tikt frizieris Andris Tide.

Sociālajā vietnē «Instagram» Lienes Greifānes fani varēja vērot «tiešraidi» no skaistumkopšanas salona. Candy publicējusi vairākas bildes no frizūras tapšanas un arī video ar rezultātu.

Izskatās, ka Liene par rezultātu ir sajūsmā. «Mati tik ātri aug, ka gribēju pamēģināt arī ko atšķirīgu, manuprāt dzīvē nav jābaidās no pārmaiņām,» pavēstījusi Liene.

Novērtē arī tu!

 
Loading

Morning ?the best hair-salon «Marvinc» and the best hairdresser is Andris Tide #marvinc #salon #hairstyle #pinkstyle

View on Instagram

 
Loading

?❤️ feeling fresh #hairstyle #marvinc #salon #newhaircut

View on Instagram

 
Loading

Almost ready. Tomorrow filming The Voice of Latvia, need to be perfect?. Thank you salon «Marvinc» Riga and especially Andris Tide for keeping my hair always stylish ?❤️ #lovethisplace #hairstyle #fun #friends #salon #hairdresser #riga

View on Instagram

 
Loading

Something new, something fun. Salon Mavinc, hairdresser Andris Tide #salon #marvinc #vecriga #cool #hairstyle #hairdresser #loveit

View on Instagram

Komentāri (120)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu