Vīrietis lidojuma laikā izraisa paniku, draudot uzspridzināt «Ryanair» lidmašīnu (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .H0oT., CC BY-NC-ND 2.0

Kāds piedzēries vīrietis izraisījis paniku «Ryanair» lidmašīnā pēc tam, kad viņš draudējis uzspridzināt lidmašīnu, smēķējis un uzbrucis citiem pasažieriem, vēsta ārvalstu mediji.

Vīrietis uzvedies neadekvāti līdz brīdim, kad vairāki drosmīgi pasažieri sagrāba agresīvo vīrieti un uzraudzīja līdz lidmašīnas nosēšanās brīdim Īstmidlendas lidostā Lielbritānijā.

Tiek vēstīts, ka lidmašīna lidoja no Malagas Spānijā. Pēc nosēšanās agresīvo pasažieri sagaidīja Leičesteršīras policija, un vīrietim būs jāstājas tiesas priekšā par agresīvu uzvedību lidmašīnā, kā arī par atrašanos dzērumā publiskā vietā.

53 gadus vecais pasažieris, kurš kopā ar savu 12 gadus veco dēlu kļuva par notikušā aculieciniekiem, stāstīja, ka pēc pacelšanās dīvainais vīrietis aptuveni desmit minūtes izdvesis dīvainas skaņas, un pēc tam piecēlies kājās.

«Viņš piecēlās kājās un paziņoja, ka uzspridzinās lidmašīnu. Kāds cits pasažieris teica, ka ir dzirdējis agresīvo vīrieti sakām kaut ko par trim spridzekļiem. Pēc tam viņš uzbruka kādai vecākai kundzei. Sievietes vīrs centās iejaukties, taču agresīvais vīrietis iesita kungam - viņam tika saplēstas brilles, un pārsista uzacs,» norādīja pasažieris.

«Ryanair» lidmašīnas apkalpes locekļi nezināja, ko darīt, tādēļ rīkoties nolēma pasažieri, kuriem izdevās savaldīt satrakojušos vīrieti.

«Pēc lidmašīnā esošā incidenta «Ryanair» apkalpes locekļi pieprasīja policijas ierašanos lidostā. Lidmašīna piezemējās bez problēmām, un policija arestēja agresīvo vīrieti. «Ryanair» atvainojas pasažieriem par notikušo,» medijiem norādīja lidsabiedrības runasvīrs.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu