Vai Meladze izvēlēsies Markusu Rivu? (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23.novembrī kanālā NTV Mir Baltic 21:45 būs skatāms muzikālā šova «Gribu pie Meladzes» grandiozais fināls. Par vietu jaunajā puišu supergrupā «M Band», ko veido leģendārais zvaigžņu producents Konstantīns Meladze, cīnās talantīgi dziedātāji no dažādām valstīm. Starp viņiem ir arī mūsu tautietis Markus Riva.

Projekta zvaigžņu tiesnešu un vadītāju viedokli ir atšķirīgi.

Šova režisors Alans Badajevs: «Mums tas ir ļoti dramatisks moments, jo ir palikušas tikai divas komandas, kuras mēs ļoti mīlam. Jau tik drīz skatītāji izlems gala rezultātu šim projektam, ar kuru mēs burtiski dzīvojām vairākus mēnešus, neizejot no paviljoniem. Tas ir patiesi satraucoši».

Konstantīns Meladze: «Es centos atlasīt tādus divus kvartetus, lai līdz pēdējam brīdim būtu sarežģīti saprast, kurš no tiem uzvarēs. Man liekas, ka, noskatoties šīs divas uzstāšanās, veidosies iespaids, ka viņi ir vienlīdz spēcīgi.»

Anna Sedakova: «Šobrīd esmu ļoti sarežģītā situācijā. Kā redzējāt, pēdējā sērijā notika ļoti dramatisks pavērsiens: pēc producenta gribas manai komandai atņēma puišus, kurus skoloju un kuriem biju ar visu dvēseli pieķērusies.»

Atgādināsim, ka lēmumu par to, kas kļūs par projekta uzvarētāju, pieņems skatītāji. Viņiem nāksies izdarīt ļoti sarežģītu izvēli starp divām komandām, vienā no kurām līdz pat finālam ir nokļuvis arī Latvijas pārstāvis Markus Riva.

Pēdējā un vissvarīgākā šova «Gribu pie Meladzes» epizode svētdien, 23. novembrī, 21:45, NTV Mir Baltic.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu