«TV zvaigzne» Kristīne smagās slimības dēļ veikusi abortu (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Patiesu drāmu jaunajā realitātes šovā «TV zvaigzne» sarīkoja viena no tās dalībniecēm - Kristīne. Pirms apmēram mēneša viņa šova vadītājiem lūdzu atļauju doties mājup, lai sakārtotu dzīvi. Intervijā žurnālam «Kas Jauns» Kristīne atklājusi, kas šajā laikā ar viņu noticis.

Tikai atrodoties šovā Kristīne saprata, ka ir bērniņa gaidībās. Izrādās, ka pēc aiziešanas no šova viņa sarunājusi vizīti pie ārstiem un nolēmusi veikt abortu.

«Pirmajos trīs mēnešos, kas mazuļa dzīvē ir vissvarīgākie, es pīpēju kā skurstenis, lietoju alkoholu, man bija stress, strīdi ar draugu,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstījusi Kristīne, bilstot, ka analīžu rezultāti rādījuši, ka viņai ir palielinātas aknas. Pirms vairāk nekā pusgada viņai tika diagnosticēts arī dzemdes kakla vēzis.

«Viss juka un bruka. Domāju, ka tas slikti ietekmētu gaidāmā mazuļa attīstību,» par abortu stāsta Kristīne.

Šova «TV zvaigzne» dalībniece atklāja, ka pēc šova viņai ir problēmas ar darba atrašanu. Daudzi uzreiz pasakot, ka neņems strādāt tieši šova dēļ. Lai arī šobrīd viņa ir gatava strādāt kaut par trauku mazgātāju, lai «savilktu galus» un spētu samaksāt rēķinus, Kristīne atzina, ka nelauzīsies durvīs, kuras ir ciet, ja nepieciešams, viņa meklēs iespējas ārzemēs.

Šova laikā par Kristīnes dzīves likstām šova skatītāji varēja uzzināt regulāri. Pirmajā nedēļā atklājās, ka viņa reiz ir strādājusi par striptīzdejotāju, taču otrajā nedēļā, ka Kristīne ir stāvoklī. Šajā nedēļā viņa nāca klajā ar paziņojumu, ka slimo ar dzemdes kakla vēzi ceturtajā stadijā. Tāpat skatītāji varēja tiešraidē vērot, kā viņa šova telpās savas privātās dzīves detaļas un attiecības kārto ar bērna tēvu Oskaru.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu