Lietuvas talantu šova žūrija saraudina Samantu Tīnu (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Samantai Tīnai aizvadītās svētdienas vakars bija pārdzīvojumiem bagāts. Otrajā adventē Lietuvā, kur norisinājās šova «Lietuvos Balsas 3» fināla pirmā kārta viņa turpināja cīņu kaimiņzemes muzikālajā projektā, izpildot Laras Fabianas «Je T'aime», portālu «Apollo» informē Samanta Tīna.

Konkursa noteikumi paredz, ka katrs žūrijas loceklis saviem mācekļiem, kuri šova laikā viņus izvēlējās par saviem mentoriem, pēc priekšnesuma nosauc sava vērtējuma sadalījumu procentuāli, dodot labākajam, attiecīgi, 50%, otrajam 30% un 20% - vājākajam dziedātājam.

Neskatoties uz to, ka Samantas Tīnas mentors lietuviešu operas dziedātājs Merūnas Vitulskis Samantai Tīnai iedeva augstāko novērtējumu - 50% balsu, cita žūrijas locekle nebija vienās domās ar M.Vitulski, norādot, ka Tīnas sniegums viņu neaizkustināja, jo viņa bija gaidījusi, ko vairāk.

To vai Samantai Tīnai bija lemts iesoļot šova nākamajā kārtā noteica skatītāji, kuri neskatoties uz atšķirīgo žūrijas vērtējumu kopvērtējuma balsojumā par Samantu nobalsoja pārliecinoši.

«Gāja traki! Laras Fabianas «Je T'aime» dziesma man ir ļoti īpaša, manuprāt, tā ir viena no pasaules skaistākajām mīlas dziesmām. Pēc dziesmas izpildījuma, Mans mentors Merunas mani saraudināja, kad viņš veltīja atzinīgus vārdus manam vokālajam pedagogam - N.Matvējevam un viņa ieguldītajam darbam, es nenoturējos un izplūdu asarās. Es skaidri zinu, ka esmu tikusi pāri Nika aiziešanai, taču brīžos, kad man atgādina par viņu, sevišķi jau brīžos, kad Nika nopelns tiek uzsvērts un cildināts, ir grūti. Nākošajā uzstāšanās reizē dziedāšu lietuviski, centīšos attaisnot skatītāju uzticību un pārliecināt visu žūriju, centīšos radīt skatītājiem jaunas, pozitīvas un spēcīgas emocijas, iešu uz visu,» apņēmības pilna teica Samanta.

Samanta pārliecinoši ar kopējo balsu skaitu - 102% ir tikusi šova nākamajā kārtā, kurā, 21. vai 28.decembrī, viņa izpildīs lietuviešu dziesmu - Jurgos Arija no kinofilmas «Velnio Nuotaka». Uzvaras gadījumā Samantai būs jādzied «Lietuvos Balsas 3» superfinālā, kas notiks tiešraidē - 2015.gada 01.janvārī.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu