Intaram Busulim drīzumā vēl viena izšķiroša diena (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pirmais Baltijas kanāls

Pagājušajā muzikālā šova «Balss» raidījumā kļuva zināmi visi dalībnieki, kuru iekļuvuši tā pusfinālā. Šo piektdien, 19. decembrī, 21:25 «Pirmā Baltijas kanāla (PBK) skatītāji varēs novērtēt viņu uzstāšanos un uzzināt, kuri no dziedātājiem tiks iebalsoti projekta finālā un iegūs izdevību cīnīties par šova trešās sezonas uzvarētāja titulu, portālam «Apollo» ziņo «Baltijas Mediju Alianses» preses sekretārs Edžus Vējiņš.

Starp šovā palikušajiem 8 dalībniekiem ir arī mūsu tautietis Intars Busulis.

Aizvadītajā piektdienā projektā atlikušie 12 vokālisti cīnījās par vēl vakantajām četrām vietām pusfinālā. Visi trīs žūrijas locekļa Leonīda Agutina komandas dziedātāji saspringtā savstarpējā cīņā nodemonstrēja ļoti cienījamu sniegumu. Tāpēc sevišķi gandarīja un patīkami pārsteidza gan skatītāju, gan mentora Leonīda Agutina lēmums uzvarētāja laurus šajā cīņā piešķirt tieši Intaram Busulim.

«Bija patiess gandarījums uzstāties šajā trijniekā un iekļūt pusfinālā! Piektdien atkal būs izšķiroša diena. Mēs ļoti ceram uz jūsu mīlestību un atbalstu!», – pie saviem pielūdzējiem vēršas Intars Busulis.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā mūsu tautietis izpildīja Raimonda Paula un Jevgēņija Jevtušenko dziesmu «Es tevi mīlu». Populārais Krievijas dzejnieks kādā no konferencēm atzinās, ka dievina Intaru un labprāt uztic viņam izpildīt dziesmas ar saviem vārdiem.

Muzikālā šova «Balss» pusfināls šajā piektdienā, 19. decembrī, 21:25 Pirmajā Baltijas kanālā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu