Informēs par bezmaksas studiju iespējām Dānijā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Gada sākums ir īstais laiks, lai sāktu domāt par to, kur studēt tālāk. Ik gadu, liela daļa jauniešu apsver iespēju studēt ārpus Latvijas. Studijas ārzemēs vilina gan ar plašo programmu klāstu, modernu studiju vidi, gan arī ar jauniem iespaidiem un pieredzi.

Prezentācija par bezmaksas studijām Dānijā ar iespēju saņemt ikmēneša stipendiju notiks sestdien, 31.janvārī, Rīgas Centrālās bibliotēkas (Brīvības 49/53) otrajā stāvā, portālu «Apollo» informāja Sandra Umbrovska.

Lai gan līdz septembrim vēl ir tālu, sākt gatavoties studijām vajag jau tagad. Pieteikšanās studijām notiek līdz marta vidum un pēc tam līdz pat 1. jūnijam var pieteikties uz brīvajam studiju vietām. Studiju vietu skaits ir ierobežots, tādēļ jāpiesakās laikus.

Piedāvāto studiju klāsts ir ļoti plašs - ir bakalaura un akadēmiskās programmas studentiem, kas vēlas turpināt iesāktās studijas ārzemes, nezaudējot jau iegūtos kredītpunktus Latvijas augstskolā, kā arī programmas jauniešiem, kas šogad studijas tikai sāks. Par piedāvāto programmu veidiem un līmeņiem plašāk stāstīs prezentācijā 31.janvārī. Prezentāciju vadīs Dānijas augstskolas EAL profesors Stīns Hejndorfs (Steen Hejndorf), kurš pastāstīs arī par plašajām karjeras un tālāko studiju iespējām pēc studiju beigšanas.

Šobrīd piedāvājums studēt Dānijā ir vēl vilinošāks, jo studentiem tiek piedāvāta iespēja saņemt Dānijas valsts ikmēneša stipendijas 750 EURO apjomā. Dānijā stipendijas tiek piešķirtas visiem studējošajiem, neatkarīgi no atzīmēm.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu