Nepatīkamu pārsteigumu piedzīvojusi dziedātāja Teilore Svifta (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien uzlauzti amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas sociālo tīklu konti, taču provokatīvos ziņojumus dzēsa drīz vien pēc to parādīšanās.

25 gadus vecajai Sviftai pieder ceturtais populārākais tvitera konts pasaulē. Tam ir 51,4 miljoni sekotāju.

«Mans tviteris tika uzlauzts, taču nesatraucieties, jo hakeru tvīti tiek dzēsti. Mans konts būs bloķēts, kamēr izdosies noskaidrot, kā uzbrukums tika paveikts, un es saņemšu jaunu paroli,» Svifta paziņoja vietnē «Tumblr», kurā viņas konts bija neskarts.

Drīz pēc tam Svifta paziņoja, ka hakeri pārņēmuši arī viņas «Instagram» kontu. «Garlaicīgi nav nekad,» piebilda dziedātāja.

Hakeri aicināja Sviftas sekotājus ziedot interneta melnajā tirgū izmantoto «Bitcoin» valūtu, lai iegūtu pieeju dziedātājas kailfoto.

Hita «Shake It Off» autore atsāka tvītot divas stundas pēc uzbrukuma. Savukārt hakeru tvitera konti, uz kuriem bija norādīts no Sviftas konta rakstītajos paziņojumos, tika izdzēsti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu