Cerīgas prognozes «Malaysia Airlines» lidmašīnas pazušanas lietā (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pazudusī aviokompānijas «Malaysia Airlines» lidmašīna tiks atrasta tuvāko mēnešu laikā, pārliecināts Austrālijas meklēšanas operācijas vadītājs.

Lidmašīnas meklēšanas darbus paredzēts pabeigt maija beigās. Austrālijas Transporta drošības biroja vadītājs Martins Dolans ir pārliecināts, ka lidmašīnas vraks līdz tam brīdim būs atrasts.

Tikmēr Ķīnas, Malaizijas un Austrālijas vienotais meklēšanas koordinācijas centra pārstāvji nav tik optimistiski ar prognozēm.

Jau ziņots, ka lidmašīna pazuda no radariem pagājušā gada 8.martā, tā bija ceļā no Kualalumpuras uz Pekinu, tajā atradās 239 pasažieri.

Līdz šim nav izdevies atrast nekādas lidmašīnas pēdas. Dolans ir pārliecināts, ka viņa komanda tuvākajā laikā atradīs lidmašīnu.

Jau ziņots, ka 29.janvārī Malaizija oficiāli pasludināja aviokompānijas «Malaysia Airlines» lidmašīnas pazušanu Indijas okeānā par negadījumu un visus tās pasažieru un apkalpes locekļus par mirušiem.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu