Neveiklais Lēniņš no Potera filmām kļuvis par seksīgu vīrieti (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājuši jau četri gadi kopš iznāca pēdējā «Harija Potera» daļa. Daudzi filmas aktieri arī šobrīd turpina savu profesionālo aktiera karjeru, viens no tiem ir Metjū Luis, kurš filmā atveidoja Harija Potera neveiklo draugu Nevilu Lēniņu.

Šobrīd Metjū filmējas televīzijas kanāla «BBC» seriālā «Bluestone 42». Seriālā viņš atveido skarbu kareivi, turklāt viņa izskats vairs nemaz neatgādina neveiklo skolas puiku.

Tā uzskata arī aktrise Emma Vatsone («Harija Potera» filmā atveidoja Hermioni), kura sociālajā vietnē «Twitter» pauda savu atbalstu par Metjū aktiermeistarību seriālā: «Viņš izskatās nopietns, bet viņš ir lielisks!»

Pēc pēdējām «Harija Potera» filmām aktiera Metjū Luisa karjera ir spēcīgi virzījusies uz priekšu. Viņš ir piedalījies arī citos britu seriālos, turklāt viņš pats ir pārsteigts par to, cik ļoti fani dievina viņa izskata transformāciju pēdējo gadu laikā. No neveikla puiša viņš izaudzis par ļoti pievilcīgu vīrieti.

2012. gadā žurnālam «The Mirror» Metjū atzina, ka nekad nav licies sev pievilcīgs. «Ar mani pievilcīgums nekad netika saistīts, tāpēc esmu diezgan šokēts,» viņš atklāja.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu