Dombrovskis gandarīts par Ukrainas valdības panākto ekonomiskajās reformās (61)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Neskatoties uz ārkārtīgi sarežģīto situāciju Ukrainā, Eiropas Komisijas (EK) viceprezidents eiro un sociālā dialoga jautājumos Valdis Dombrovskis (V) ir gandarīts par Ukrainas valdības panākto ekonomiskajās reformās.

Dombrovskis pēc šodienas tikšanās ar Ukrainas ekonomikas ministru Aivaru Abromaviču, kurā tika diskutēts par finanšu situāciju valstī, aģentūrai LETA norādīja, ka īpašs gandarījums ir par biznesa vides sakārtošanu un administratīvo šķēršļu mazināšanu.

«Reformu mērķis ir Ukrainas finanšu situācijas stabilizēšana, izmantojot ilgtspējīgus risinājumus,» skaidroja EK viceprezidents, norādot, ka tas īpaši ir aktuāli enerģētikā un banku sektorā.

Atbilstoši reformu gaitai Eiropas Savienība šogad sniegs atbalstu Ukrainai divu miljardu eiro apmērā.

Tikšanās laikā ar Ukrainas ekonomikas ministru Dombrovskis arī saņēmis ielūgumu uz Ukrainas valdības organizētu konferenci par progresu ar reformām, kas plānota aprīļa beigās.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu