Glābēji atraduši 400-600 bojāgājušo pasažieru ķermeņu daļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Glābēji, kuri Francijas Alpos strādā lidmašīnas «Airbus A320» katastrofas vietā, patlaban atraduši 400 līdz 600 bojāgājušo cilvēku ķermeņu daļas, vēsta aģentūra AP, atsaucoties uz nacionālās žandarmērijas pārstāvja Patrika Turona sacīto.

«Mēs neesam atraduši nevienu [bojāgājušā pasažiera] visu ķermeni,» pavēstījas likumsargu pārstāvis.

Eksperti ir paņēmuši avarējušās lidmašīnas pasažieru tuvinieku DNS paraugus, lai spētu veikt bojāgājušo cilvēku atpazīšanu.

Glābēji arvien turpina darbu, un patlaban nav zināms, cik ilgi vēl notiks darbi nelaimes vietā.

Kā ziņots, otrdien Alpos nogāzās «Germanwings» lidmašīna «Airbus 320», kas atradās ceļā no Barselonas uz Diseldorfu. Katastrofā gāja bojā visi 150 cilvēki, kas atradās lidmašīnā.

Francijas prokurori ceturtdien pavēstīja, ka «Germanwings» lidmašīnas otrais pilots Andreass Lubics apzināti nogāzis lidmašīnu.

Mediji iepriekš vēstīja, ka Lubics cietis no smagas depresijas.

Savukārt izmeklētāji, pārmeklējot viņa mājas, atraduši «dokumentus, kas liecina par saslimšanu un medicīnisku ārstēšanu», arī saplēstas un veselas darba nespējas lapas, tostarp par dienu, kad notika lidmašīnas katastrofa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu