Aicina uz bezmaksas nūjošanas nodarbībām Rīgā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Rīgas domes Labklājības departaments jau ceturto gadu sadarbojoties ar biedrību «Latvijas Tautas sporta asociācija», piedāvā ikvienam interesentam bez maksas iespēju piedalīties nūjošanas nodarbībās. Aicināti visi rīdzinieki-interesenti, jo ar nūjošanu var nodarboties jebkurā vecumā!

Tuvākā nodarbība 25. aprīlī Maskavas priekšpilsētā (tikšanās Ķengaraga ielā 8). Līdz novembra beigām tiks organizētas nūjošanas nodarbības sertificēta instruktora vadībā. Kopumā no aprīļa līdz novembrim paredzētas 120 nodarbības, un tās apmeklēt ir aicināts ikviens Rīgas iedzīvotājs! 2014. gadā šo iespēju izmantoja 1800 rīdzinieki.

Lai uzsāktu nūjošanu, nav nepieciešamas iepriekšējas zināšanas un īpaša fiziskā sagatavotība. Sertificēts nūjošanas instruktors bez maksas iemācīs nūjot un nodrošinās arī nūjošanai nepieciešamo inventāru, bet arī aicinām iedzīvotājus uz nodarbībām ņemt līdzi savas nūjas, ja tādas ir. Nūjot ar savām nūjām iesakām arī tādēļ, ka nevaram garantēt, ka uz vietas izdosies piemeklēt optimāla garuma nūjas. Nodarbību norises vietas paliek tādas pašas kā pagājušajā gadā, bet ir izmaiņas nodarbību norises dienās un laikos - šogad nodarbības notiks ne tikai darba dienu rītos, bet arī darba dienu vakaros un arī sestdienās!

Nūjošanas vietas aprīlī:

25. aprīlī no plkst. 10.00-11.00 nūjošanas vieta Maskavas priekšpilsēta. Nūjotāju tikšanās Ķengaraga ielā 8 (Daugavas promenādes sākums).

27. aprīlī no plkst. 10.00-11.00 nūjošanas vieta Pārdaugava. Nūjotāju tikšanās Dzirciema ielā 24 pie Rīgas Sociālā dienesta dienas centra «Ābeļzieds».

28. aprīlī no plkst. 09.00-10.00 nūjošanas vieta Pļavnieki. Nūjotāju tikšanās Salnas ielā 2 pie Rīgas Sociālā dienesta dienas centra «Kamene».

29. aprīlī no plkst. 18.00-19.00 nūjošanas vieta Biķernieku mežs. Nūjotāju tikšanās pie «Linezera slimnīcas».

www.ld.riga.lv

Ar plašāku informāciju par Rīgas Sociālā dienesta dienas centru piedāvātajām aktivitātēm var iepazīties Rīgas domes Labklājības departamenta mājas lapā www.ld.riga.lv sadaļā Rīgas Sociālais dienests/ Dienas centri.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu