Šādā vidē Kardašianu un Vestu vēl nebūsi redzējis... (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aprīļa sākumā televīzijas dīva Kima Kardašiana kopā ar ģimeni devās uz zemi, kurā stiepjas viņas ģimenes saknes - Armēniju. Šis notikums tika plaši atspoguļots medijos, tomēr pāris lietas palika neatklātas.

Kāds aculiecinieks, kurš devās uz Armēniju tajā pašā dienā un laikā, kad Kardašianas ģimene, novēroja interesantu lietu.

Multimiljonāri Kima Kardašiana un viņas vīrs Kanje Vests uz Armēniju lidoja lidmašīnas ekonomiskajā klasē, nevis ar privātu lidmašīnu vai biznesa klasē.

Aculieciniekam izdevās iemūžināt šo «neparasto» mirkli. Internetā šobrīd populāra kļuvusi fotogrāfija, kurā Kima un Kanje lidmašīnas ekonomiskajā klasē guļ. Kardašiana piesegusies pati ar savi mēteli, bet Vests - ar džempera kapuci galvā.

Iespējams, attiecīgajā laikā nebija pieejami lidmašīnas reisi slavenībām piemērotākā, ekskluzīvākā klasē, nevar zināt...

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu