Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

7 pāru pieredzes stāsti par eksperimentiem gultā

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Nav svarīgi, vai jūs ar partneri nodarbojaties ar seksu tumsā misionāru pozā vai izmēģināt "Greja nokrāsas", katram atradīsies kaut kas, ko pastāstīt par visdīvainākajām izdarībām gultā. 

Lūk, daži "Cosmo" apkopoti piemēri par to, ka, iespējams, vecās, labās metodes ir vispatīkamākās.

“Mēs gribējām pamēģināt seksa laikā izmantot rokudzelžus. Precīzāk sakot, noskaidrojām, ka mums abiem ir viens un tas pats sapnis. Kādā jaukā dienā viņa teica, ka ir gatava mani sasiet un izdarīt kaut ko patīkamu. Es piekritu. Noslēgums man ne visai patika, taču mēs vismaz izmēģinājām kaut ko jaunu,” stāsta 27 gadus vecais Kaspars.

Pāris
Pāris Foto: pixabay

“Mēs ar līgavaini pamēģinājām seksu trijatā – ar kopīgas paziņas piedalīšanos. Turklāt mums visiem trim bija ne mazums aizliegumu un robežu. Vārdu sakot, sanāca ne visai labi, un es šaubos, ka mēs to kādreiz atkārtosim,” atzīstas Elīna, 30 gadi.

“Mums abiem patīk lomu spēles, labprāt tajās iesaistāmies. Reiz mēs tā iejutāmies tēlos, ka pārcēlām darbību uz gultu. Mums ļoti patika!” Marta, 25 gadi.

“Mums ar sievu vienmēr ir bijusi interese piedalīties grupveida seksā, un reiz mums gadījās šāda iespēja. Taču, kad mēs ieradāmies uz seksa ballīti, izrādījās, ka sapņi par to mūs uzbudināja spēcīgāk, nekā vērošana, kā tavs partneris nodarbojas ar seksu ar kādu citu. Mēs diezgan ātri devāmies prom, kaut ideja, protams, bija interesanta,” Ainārs, 27 gadi.

Erotika
Erotika Foto: Pexels

“Mēs nopirkām seksa veikalā pletni un reiz to izmēģinājām. Bija sāpīgi, nekā uzbudinoša. Droši vien mēs kaut ko darījām ne tā,” stāsta Deniss, 30 gadi.

“Kāzu nakti mēs pavadījām viesnīcā, kur dažu numuriņu logi atradās viens pretim otram, un mēs aizmirsām aizvilkt aizkarus! Seksa laikā pamanījām, ka no pretējiem logiem mūs vēro skatītāji, taču mēs neapstājāmies, un, šķiet, viņiem patika!” atzīstas Kristīne, 25 gadi.

“Mēs ar vīru ierakstījām seksa video un ievietojām to speciālā saitā. Ilgi gan tas tur nepalika: mēs nobijāmies - ja nu to ierauga paziņas, un izņēmām laukā,” atzīstas Anna, 24 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu