Teilore Svifta ziedojusi 50 000 dolāru ar vēzi sirgstošai fanei (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Teilora Svifta ziedojusi 50 000 ASV dolāru (46 000 EUR) savai fanei, kas cīnās ar vēzi, ziņo žurnāls «People».

11 gadus vecajai Naomi Oksai jūnija beigās diagnosticēja akūtu mieloleikozi. Meitene sev par uzmundrinājumu ārstēšanās laikā izraudzījusies savas mīļākās dziedātājas Teiloras Sviftas dziesmu «Bad Blood».

Meitenes tuvinieki interneta vietnē «YouTube» 5.jūnijā ievietoja video, kurā izklāstīts Naomi stāsts - slimības dēļ sešus līdz deviņus mēnešus viņai nāksies ārstēties slimnīcā un tāpēc viņa nevarēs ierasties uz Sviftas 18.augusta koncertu Arizonas štata Fīniksas pilsētā. Video tuvinieki lūdza palīdzību, lai līdz Sviftai nonāktu šis video un viņa dalītos ar ziņu «Instagram».

Divas dienas vēlāk Svifta kolektīvās finansēšanas tīmekļa vietnē «Go Fund Me» Naomi kampaņai ziedoja 50 000 ASV dolāru (apmēram 46 000 eiro).

Sviftas ziedojums palīdzējis ģimenei savākt krietni lielāku naudas summu, nekā viņi cerēja.

Svifta vēstulē savai fanei rakstīja: «Apburošajai un drosmīgajai Naomi. Man ļoti žēl, ka Tu netiec uz manu koncertu, bet būs vēl daudzi citi. Pašlaik jākoncentrējas uz Tavu atlabšanu. Sūtu vissiltākos apskāvienus Tev un Tavai ģimenei.»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu