Policija: «Summer Sound» noritējis mierīgi; pieķerti astoņi narkotiku lietotāji (15)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Festivāls «Summer Sound» noritējis mierīgi; pieķerti astoņi narkotiku lietotāji, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijā.

Festivāla dienās pieķerti septiņi apmeklētāji, kuriem līdzi bijušas narkotiskās vielas - lielākoties marihuāna nelielā apmērā, bet pāris gadījumos arī neliels daudzums amfetamīnu grupas vielas. Savukārt personas, kuras atradušās narkotisko vielu iespaidā bijušas par vienu vairāk - astoņas.

Tāpat pieķerti arī astoņi nepilngadīgie alkohola reibumā, šajos gadījumos pie atbildības tiks saukti arī vecāki, kas nav pienācīgi uzraudzījuši savas atvases.

Pāris apmeklētāji savā starpā arī izvicinājuši dūres, taču smagas traumas nevienam nav nodarītas. Pieķerti arī trīs autovadītāji, kas sēdušies pie stūres reibumā.

Abas pasākuma dienas un arī pēc festivāla policija pastiprināti uzraudzīja sabiedrisko kārtību un drošību. Bija arī piesaistīti kinologi ar suņiem, kas palīdzēja atrast aizliegtās vielas.

Festivāls «LMT Summer Sound» norisinājās 10. un 11.jūlijā Liepājā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu