Bijušajai Igaunijas pirmajai lēdijai Evelīnai jauns mīļotais (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušajai Igaunijas pirmajai lēdijai Evelīnai Ilvesai jau kādu laiku ir romāns ar harmoniku spēlētāju un dziedātāju Sīmu Rikeru, vēsta igauņu medijs «Kroonike.ee».

Evelīna Ilvesa jau vairākkārt manīta apmeklējam pasākumus dziedātāja Sīma Rikere sabiedrībā. Mūziķis ir 16 gadus jaunāks nekā bijusī pirmā lēdija.

Pats Sīms igauņu izdevumam «Kroonike» atklājis, ka abiem ar Evelīnu esot katram sava dzīve, tomēr laiku abi kopā pavadot daudz un laiks vien rādīs, kā turpmāk veidosies abu attiecības.

Ne tikai šobrīd Ilvesa vairākkārt manīta sabiedrībā ar 16 gadus jaunāko dziedātāju, bet arī pagājušajā gadā, kad Evelīna apmeklēja viņa koncertu kādā festivālā.

Atgādinām, ka pagājušajā vasarā Igaunijā izraisījās skandāls saistībā ar izdevuma «Kroonika» publicētām fotogrāfijām, kurās Igaunijas pirmā lēdija Evelīna bija redzama dejojam un skūpstāmies ar kādu nepazīstamu vīrieti (francūzi) naksnīgā kafejnīcā Tallinā.

Ilvesu pāra laulība oficiāli tika šķirta šī gada 30.aprīlī.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu