Skolotājs gandrīz zaudē darbu ļoti savdabīga ieraduma dēļ (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paul Rysz, CC BY-SA 2.0

Ārvalstu mediju uzmanību piesaistījis kāds gadījums ASV pamatskolā, kur skolotājs kavējis darbu 111 reizes brokastu dēļ. Nevar noliegt – tā ir svarīgākā dienas ēdienreize… 

Pamatskolas skolotājs, kuram ļauts paturēt darbu par spīti tam, ka pēdējo divu gadu laikā viņš kavējis darbu 111 reizes, apgalvojis, ka pie šāda rezultāta vainojama ilgā brokastošana.

«Man ir ieradums no rītiem ēst brokastis. Tad man pazūd laika izjūta,» medijiem skaidrojis Arnolds Andersons, kurš par skolotāju nostrādājis 15 gadus.

Tomēr pamatskolas vadības ierosinājums skolotāju atlaist pavisam noraidīts. Andersons, kurš par skolotāja darbu gadā pelnījis 90 tūkstošus dolāru (80,228 eiro), sacījis, ka skolā esot liela disciplīna, taču viņa viedoklis, ka profesionalitāte atsver gauso ēšanu, neesot izturējis kritiku.

Skolotājs pēdējā gada laikā darbu kavējis 46 reizes.

Andersons sacījis, ka parasti skolā ieradies tikai minūti vai divas vēlāk, turklāt vienmēr bijis mācību procesam sagatavojies un klasē ieradies laikā.

«Man jābeidz ēst brokastis mājās,» secinājis vīrietis.

Nolemts, ka Andersonu līdz 1. janvārim no darba atstādinās.

Skolotājs paudis nožēlu, ka uz laiku ir atbrīvots no pienākumiem, tomēr atzinis, ka zaudēt darbu pavisam, būtu vēl ļaunāk.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu