Drīz gaidāms pasaules gals. Zināms konkrēts datums (134)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tambako the Jaguar, CC BY-ND 2.0

Kārtējais pasaules gals esot pavisam tuvu - «asiņainais» Mēness un meteorītu lietus pārsteigs pasauli jau šā mēneša beigās. Tomēr speciālisti iesaka ko citu - izbaudīt lieliskās dabas parādības, jo tās nenotiek tik bieži.

Pasaules gals ir paredzams laikā no 22.-28.septembrim. Kaut pasaules gala konkrētais datums pēc daudzu pareģu izteicieniem internetā un presē atšķiras, lielākais vairums uzskata, ka tas, līdz ar «asiņaino» vai «sarkano» Mēnesi, atnāks 28.septembrī.

Visus satraukušos presē mierina izdevuma «All Abot Space» veidotāja Džemma Lavendere. Viņa saka, ka mūs sagaida iespēja apskatīt brīnišķīgus skatus, kurus mums dos Mēness aptumsums. Par pasaules galu nav ko domāt, vienīgi par neparastajiem skatiem, ko mums sniegs retā dabas parādība, kad Mēness atrodas Zemei ļoti tuvu, raksta «mirror.co».

Tāpēc ieteikums ir nevis gaidīt pasaules galu, bet meklēt binokļus un teleskopus, lai skaistos skatus varētu izbaudīt pēc iespējas labākā kvalitātē.

Nav jāuztraucas, ka Mēness aptumsuma laikā Zemi sasniegs kādi lieli asteroīdi vai lidojoši objekti, pētnieki no NASA saka, ka tuvāko simtu gadu laikā nekas tāds neesot gaidāms.

Komentāri (134)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu