Keita Midltone atgriežas sabiedrībā jaunā tēlā (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Apmēram divus mēnešus Kembridžas hercogiene Keita Midltone bija pazudusi no cilvēkiem, tomēr tīmeklī parādījušās fotogrāfijas, kurās Keita jau atkal redzama blakus savam vīram - princim Viljamam. Līdz ar priekiem par jaunajām fotogrāfijām, cilvēki sajūsminās arī par Midltones jauno frizūru.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Midltone kopā ar vīru un citiem karaļnama pārstāvjiem viesojās Skotijā. Kopā ar ģimeni Midltone svētdienas rītā apmeklēja arī dievkalpojumu, uz kuru dodoties paparaci izdevies uzņemt fotogrāfijas ar Keitu.

Fotogrāfijās redzams, ka Keita ir ne tikai sveika un vesela, bet tikusi arī pie jaunas frizūras. Tērpusies tumši brūnā džemperī ar augstu apkakli, Keita priekšējos matus bija sasējusi uz aizmuguri. Redzams, ka viņas mati kļuvuši arī īsāki.

Par Midltones pazušanu sāka runāt laikā, kad princis Viljams uz tuva drauga kāzām ieradies nevis ar sievu, kā tas bijis plānots, bet gan viņas māsu Pipu. Kopš tā laika izvirzītas vairākas versijas par Keitas pazušanas iemesliem. Tika vēstīts, ka Midltone cieš no depresijas, ir greizsirdīga uz princi Viljamu vai arī gaida trešo mazuli. Neviena no šīm ziņām oficiāli apstiprināta nav, jo britu karaļnams nav atklājis oficiālus Keitas nozušanas iemeslus.

Videoklipā redzamas fotogrāfijas!

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu