Markus Riva saņem telekanāla «Russian MusicBox» mūzikas balvu (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latviešu dziedātājs Markus Riva vakar, 19.novembrī, saņēma telekanāla «Russian MusicBox» mūzikas balvu nominācijā «Raskrutka goda» («Gada atvēziens»), informēja mūziķa pārstāve Karīna Zaharova.

Balsošana noslēdzās dienu pirms rezultātu paziņošanas, bet Riva bija izvirzījies tās vadībā krietnu brīdi pirms balsošanas beigām.

Apbalvošana norisinājās Maskavā, Kremļa pils zālē. «MusicBox» statueti latviešu mūziķim pasniedza Josifs Prigožins un Sergejs Zverevs. Riva no skatuves pateicās savai komandai, producentam Alanam Badoevam un atbalstītājiem. Balvas Kremlī saņēma arī Polina Gagarina, Sergejs Lazarevs, «Nargiza», grupa «Serebro» un citi.

Kopš pagājušā gada beigās noslēdzās muzikālais televīzijas šovs «Gribu pie Meladzes», kurā Riva ieguva 2.vietu un kļuva pazīstams arī ārpus Latvijas robežām, šī ir pirmā muzikālā balva, ko latviešu mākslinieks ieguvis starptautiskā arēnā.

«Russian MusicBox» ir viens no populārākajiem televīzijas kanāliem, kuru iespējams redzēt tādas valstīs kā Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Kazahstāna, Ķīna, ASV u.c.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu