Kozlovskis joprojām nekomentē savas iespējas kļūt par premjerministru (38)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) joprojām nekomentē savas iespējas kļūt par premjerministru.

Kozlovskis žurnālistiem norādīja, ka «Vienotības» valdes sēdē šodien šis jautājums ir jāpārspriež, un tikai tad būs kādi komentāri. Viņš arī atturējās atbildēt, vai ir morāli gatavs uzņemties valdības vadīšanu.

«Es esmu komandas cilvēks,» noteica ministrs.

Informāciju par valdības demisiju Kozlovskis saņēmis jau svētdien vēlu vakarā, kad premjerministre Laimdota Straujuma (V) viņu par to informējusi un arī skaidrojusi, kāpēc tieši tagad. To gan viņš atteicās atklāt, norādot, ka jāsagaida, kad Straujuma pati to pavēstīs.

Vienlaikus ministrs pauda nožēlu, ka valdības demisija notikusi Adventes laikā.

Kā ziņots, Ministru prezidente Straujuma šodien paziņoja par valdības demisiju.

Straujuma žurnālistiem norādīja, ka laikā, kamēr viņa ir vadījusi valdību, ir pieņemti divi valsts budžeti, valsts ekonomiskā situācija ir uzlabojusies un valsts atrodas labā stāvoklī.

«Uzskatu, ka ir nepieciešamas jaunas idejas, jauns pienesums un enerģija, lai padarītu iesāktos darbus» teica Straujuma.

Straujuma valdības vadītājas pienākumus sāka pildīt 2014.gada 22.janvārī, stājoties iepriekšējā valdības vadītāja Valda Dombrovska (V) vietā, kurš paziņoja par savu demisiju pēc Zolitūdes traģēdijas 2013.gada novembra beigās.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu