Straujuma nosauc kandidātu, kuru redz savā vietā (305)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Demisionējusī premjere Laimdota Straujuma (V) šodien sasauktajā preses konferencē paziņoja, ka kā nākamo premjera amata kandidātu redz pašreizējo iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski (V).

Straujuma skaidroja, ka tas ir viņas personīgais viedoklis, nevis «Vienotības» valdes viedoklis.

«Tas ir cilvēks, kuru es redzu, ka viņš nepozēs žurnālistiem, bet izcelsies ar savu rīcību,» sacīja Straujuma, norādot, ka aizstāvēs viņa kandidatūru «Vienotības» valdes sēdē.

«Es personīgi redzu cilvēku, kas varētu pārņemt iesāktos darbus. Viņš ir pierādījis, ka grūtos brīžos ir gatavs uzņemties atbildību,» žurnālistiem atzina premjere.

Premjere atzina, ka viņai traucējis strādāt tas, ka nemitīgi bijuši jautājumi par to, kad viņa demisionēs. Nākamajam premjeram esot jābūt pilnīgai rīcības brīvībai.

Straujuma pauda uzskatu, ka lielākajai daļai ministru būtu jāturpina strādāt.

Kozlovskis šodien nekomentēja savas iespējas kļūt par premjerministru.

Kozlovskis žurnālistiem norādīja, ka «Vienotības» valdes sēdē šodien šis jautājums ir jāpārspriež, un tikai tad būs kādi komentāri. Viņš arī atturējās atbildēt, vai ir morāli gatavs uzņemties valdības vadīšanu.

Komentāri (305)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu