Astrologa ieteikums tiem, kuri 1.janvārī grib sākt jaunu dzīvi (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kā ieiesim 2016. gadā? Sākot jaunu gadu, bieži cenšamies uzzināt, ko sola zvaigznes.

«Astrologi.lv» prot ieskatīties zvaigznēs un raksturot gadu miju, lai tie, kuri katru jauno gadu sāk jaunu dzīvi, zinātu, kā to labāk darīt.

Astrologs Kristaps Baņķis saka, ka šī gadumija ir īpaši labvēlīga jaunu plānu īstenošanai.

«Šajos svētkos ieteicams apmeklēt kultūras, dievnamu pasākumus un mazāk uzturēties ļaužu piepildītajos lielveikalos. PilnMēness stiprinātā enerģētika ir tik spēcīga, ka būtu nelietderīgi to tērēt patērētāju kultam. Pastiprināti arī traumatisma un nelaimju draudi, kas vienmēr stāv blakus PilnMēnesim. Tā teikt, sargi sevi pats, tad Dievs Tevi sargās. 31.decembrī sakritis harmonisks planētu stāvoklis, turklāt saimnieciskajā un latviskajā Jaunavas zīmē! Paveicies,» saka Baņķis

Astrologs saka, ka var iepriecināt arī tos, kuri ar jauno gadu grib sākt «jaunu dzīvi», jo 1.janvārī planētu stāvoklis ir labvēlīgs. Lieliska diena.

Tomēr der atcerēties, ka jau 5.janvārī gaidāms Dižčika laika sākums un īstie 2016.gada atklāšanas svētki astroloģiski vien gaidāmi 8.februārī. Līdz tam dzīvojam pārejas periodā uz jauno gadu, kad jaunais vēl nav sācies, bet vecais gads vēl nesteidzas pamest mūsu prātus, darbus un ikdienu.

Lai izdodas īstenot ieceres!

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu