Ažiotāža ap amerikāņu aktiera seksuālās izmantošanas lietu nerimst (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Bils Kosbijs pirmdien iesūdzējis tiesā modeli Beverliju Džonsoni par apmelošanu.

Džonsone ir viena no vairāk nekā 50 sievietēm, kas Kosbiju apsūdzējusi sazāļošanā un seksuālā izmantošanā. Lielākajā daļā lietu iestājies noilgums, tāpēc tās netiek izskatītas tiesā.

Džonsone 70. un 80.gados bija pazīstama modele. Viņa ir starp zināmākajām Kosbija apsūdzētājām.

Kosbija ierosinātajā lietā teikts, ka Džonsone esot viņu apmelojusi un apzināti izraisījusi emocionālas ciešanas. Viņš pieprasa zvērināto tiesu, liecina Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegtie dokumenti.

«Kosbija kungs norāda, ka nekad nav sazāļojis apsūdzēto un viņas teiktais nav taisnība,» raksta advokāte Monika Preslija.

Kā jau ziņots, pagājušonedēļ Kosbijs par apmelošanu iesūdzēja tiesā septiņas citas sievietes, kuras pagājušā gada nogalē apsūdzēja aktieri uzbrukumā, apmelošanā un neslavas celšanā.

63 gadus vecā Džonsone žurnālā «Vanity Fair» publicēja rakstu par tikšanos ar Kosbiju 80.gadu vidū. Viņa apgalvo, ka komēdijseriāla «The Cosby Show» aktieris uzaicinājis viņu uz savu māju un pasniedzis sazāļotu kafiju.

Kosbija ierosinātajā lietā norādīts, ka viņš neesot ar Džonsoni palicis vienatnē savā mājā. Viņš prasa, lai Džonsone atsauc savus izteikumus un izņem no autobiogrāfijas nodaļu par viņu.

Nesen tika izlaisti 2005.gada civillietas dokumenti, kuros Kosbijs atzinies nomierinošu līdzekļu došanā sievietēm pirms stāšanās ar viņām seksuālos sakaros. Taču Kosbija advokāti uzstāja, ka tie esot bijuši labprātīgi.

Kosbijs ir slavens ar savu lomu populārajā ģimenes situāciju komēdijā «The Cosby Show», kas ēterā bija 80. un 90.gados.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu