Kā šos Ziemassvētkus pavada Kembridžas hercogi ar bērniem? (30)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kembridžas hercogiene šos Ziemassvētkus gaidījusi īpaši: tie ir pirmie svētki mazajai luteklītei Šarlotei, un Džordžs uzrakstījis savu pirmo vēstuli Ziemassvētku vecītim! Kur un kā šos svētkus atzīmē karaliskā ģimene?

Kembridžas hercogiene Keita Midltone šā gada Ziemassvētkus pavada ģimenes mājā «Anmer Hall», kas atrodas netālu no karalienes Elizabetes mājas Sandringemā, kur Ziemassvētkus svin pārējā karaliskā ģimene. Keita un Viljams šeit Ziemassvētkus vairs nesagaida kopš 2013. gada, to skaidrojot ar vēlmi šajā vakarā būt kopā ģimenes lokā.

Patiesībā šādi viņi lauž karaliskās ģimenes etiķetes protokolu un bērniem Ziemassvētku dāvanas dod Ziemassvētku dienā, raksta «Telegraph».

Un nu desmit guļamistabu lielajā «Anmer Hall» mājā ieradīsies ciemiņi, un tos visus uzņems pats hercogu pāris. Keitai šī ir pirmā reize, kad viņa uzņēmusies organizēt šādu karaliskās ģimenes pasākumu, tāpēc viņa ļoti vēlas tos padarīt perfektus - ar savādāku galda klājumu, eglīšu dekorācijām un galda ēdienkarti.

Varam pačukstēt, ka par centrālo galda ēdienu izvēlēts zivju pīrāgs.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu