Rīgas Stradiņa universitātē sāksies ziemas uzņemšana (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arturs Kārkliņš/LETA

No 4. līdz 15. janvārim Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) notiks ziemas uzņemšana trīs bakalaura programmās un četrās maģistra līmeņa studiju programmās.

Iespēja pieteikties būs šādās bakalaura programmās:

  • Tiesību zinātne (nepilna laika profesionālā bakalaura programma),
  • Tiesību zinātne (nepilna laika akadēmiskā bakalaura programma),
  • Organizāciju un menedžmenta socioloģijā.

Ziemas uzņemšana notiks arī šādās maģistra līmeņa studiju programmās:

  • Fizioterapija,
  • Sociālā antropoloģija,
  • Sociālo procesu analīze un vadība,
  • Tiesību zinātne (profesionālā un akadēmiskā maģistra studiju programma).

Pieteikties studijām var internetā, RSU veidotajā elektroniskajā uzņemšanas sistēmā http://uznemsana.rsu.lv/, kā arī personīgi RSU galvenajā ēkā Dzirciema ielā 16. Detalizēta informācija par pieteikšanās kārtību ir pieejamas ziemas uzņemšanai veltītajā RSU mājaslapas sadaļā.

RSU pieredze liecina, ka iespēju sākt studijas ziemā visbiežāk izmanto reflektanti ar skaidru un stingru motivāciju. Lielākā daļa reflektantu turpina studijas otrā līmeņa studiju programmās, proti, pēc pirmā līmeņa programmu absolvēšanas (piemēram, tādi, kuri pēc koledžas vēlas iegūt nākamā līmeņa izglītību, vai arī tādi, kuri kādreiz iesākuši studijas un tagad vēlas tās pabeigt). Ņemot to vērā, RSU prognozē, ka saņemto pieteikumu skaits saglabāsies 2015. gada ziemas uzņemšanas līmenī, un tiks saņemts vairāk nekā 300 pieteikumu.

RSU studiju programmas ir starptautiski orientētas, regulāri studiju programmu ietvaros piesaistot vieslektorus no ārvalstīm, turklāt arī vietējie pasniedzēji regulāri papildina pieredzi un zināšanas ārvalstu augstskolās. Studentiem mācību procesa laikā ir iespēja pieteikties dažāda veida apmaiņas programmām, papildinot savas zināšanas vadošajās Eiropas augstskolās. Programmu saturs veidots tā, lai ļautu studentiem savlaicīgi apgūt konkrētas praktiskās iemaņas izvēlētajā jomā, izejot praksi vadošajos nozaru uzņēmumos un organizācijās.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu