Krimas iedzīvotāju vidū pieaug neapmierinātība par to, ka «kaimiņiem ir elektrība» (276)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas okupētajā Krimas pussalā, kur jau ilgāku laiku ir vērojamas problēmas ar elektropadevi, sākušies konflikti vietējo iedzīvotāju vidū, vēsta «newsru.com».

Sevastopolē vairāku māju kāpņutelpās izkārti sekojoši paziņojumi: «Cienījamie kaimiņi! Lūgums: Laikā, kad visā pilsētā ir atslēgta elektrība, uzvedieties pieticīgāk un neslēdziet visus apgaismes objektus savās mājās. Tas ļoti nepatīk kaimiņu mājas iedzīvotājiem, tādēļ viņi pieprasa, lai no elektroenerģijas padeves tiktu atslēgta arī mūsu māja,» norāda portāls «15 minūtes».

Vairākās pussalas vietās cilvēki sūdzas par netaisnību, ka elektrība netiek atslēgta pilnībā visiem. Tā, piemēram, Zujas ciematā, netālu no Simferopoles, elektrība tiek pieslēgta uz pusstundu katras trīs - četras stundas, bet Černomorskas rajonā elektrība tiek pieslēgta četras līdz piecas reizes diennaktī. Cilvēki nesaprot, kādi ir grafiki un principi, pēc kuriem elektrība tiek pieslēgta.

Savukārt Krimas «valdības» vadītājs Sergejs Aksjonovs norādījis, ka pussalā ir vērojama iedzīvotāju neapmierinātība ar notiekošo, kā arī informācijas trūkumu par elektroenerģijas padeves grafikiem.

«Valdība saprot, kāda situācija ir pussalā, taču daudzi sūdzas un izrāda neapmierinātību speciāli,» citēts Aksjonovs.

4.decembrī Krimas ārkārtas situāciju sēdē Aksjonovs pauda atklātu neapmierinātību ar notiekošo. Viņš bija neizpratnē, kādēļ no elektroenerģijas atslēgtas mājas, kuras pilnībā atkarīgas no elektrības. Tāpat viņu neapmierina arī iedzīvotāju attieksme un neapmierinātību. Šajā sēdē Aksjonovs izteicies, ka pilnībā saprot «vectēvu Staļinu».

Tiek norādīts, ka vietējo iedzīvotāju konflikti elektroenerģijas dēļ arī ir visnotaļ ievērojami pieauguši - ļoti daudzi vietējie iedzīvotāji ir gatavi dzīvot tumsā, un viņi uzskata, ka tā jādzīvo ir pilnībā visiem.

Komentāri (276)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu