Astrologs: Šis ir Latvijai sarežģīts gads. Var cerēt tikai uz brīnumu (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Astrologs un numerologs Kristaps Baņķis sociālajos tīklos 10.janvārī, dienā, kad nomira izcilais mūziķis Deivids Bovijs, ierakstīja, ka «decembris un janvāris vienmēr paņem daudz ļautiņu pie sevis. Mežāža laiks ir sūrs, bet taisnīgs.» Astrologs arī piebilda, ka «marts un aprīlis sabiedrībai atnesīs publiski rūgtus un sēru brīžus!»

Kristaps Baņķis žurnālam «Kas Jauns» skaidrojis, ka decembris un janvāris ierasti ir laiks, kad cilvēki beidz šīs zemes gaitas, jo «gadumijā, Saulei esot Mežāža zīmē, dzīvības resursi, enerģija samazinās, pavājinās spēki. Un tiem, kas ir neapmierināti vai ar vāju veselību, dzīves ritms pārtrūkst.»

Šogad šo laiku papildus negatīvi ietekmēja 5.-25.janvāra dižčika laiks jeb retrogrādais Merkurs.

«Karmiskā astroloģijā retrogrādās planētas bieži vien sarīko vērā ņemamus iesaukumus aizgājējiem», saka astrologs.

Janvāris ir beidzies, bet astrologs saka, ka pēc janvāra pļaujas miers būs neilgs, jo marts rādās sūrāks nekā citugad. Marta sākumu pavadīs astroloģiskā spriedze - daudzu ilūziju, cerību un dzīvju sabrukums.

«Tas var paņemt gados jaunus vai ļoti vecus cilvēkus, kā arī kritiskajos vecumos esošus - tie ir 29, 33, 36, 42, 44, 51, 56, 60, 63, 66 gadi,» skaidro Baņķis.

Astrologs saka, ka planetāri saspīlēts laiks gaidāms no 24.maija līdz 8.jūnijam, kad debesīs izveidosies lielais krusts - vairāku planētu spriedzes pilns izvietojums.

«Tieši jūnija sākuma planētu izvietojums skar Latvijas horoskopa svarīgākos punktus, sakustinot to, bet šoreiz ļoti spriedzes piesātinātā veidā. Jānotiek brīnumam, lai Latvijai paietu secen tautas masas aizskaroša informācija un notikumi. Jebkurā gadījumā gada vidus ir būtisks pagrieziena punkts ilgtermiņa Latvijas attīstībai. Reizē tas ir arī dažas katastrofas, satricinājumi vai sabiedriski politiski neprātīgu lēmumu laiks. Laika periods ietiecas arī Jāņos, kas var būt bīstamāki nekā daudzi iepriekšējie, kopā ņemti,» saka astrologs.

Kristaps Baņķis šo gadu raksturo kā Latvijai sarežģītu, bet piebilst: «Cerēsim, ka notikumu orkāni paies secen, vien pabiedējot.»

Pilnu rakstu lasi žurnālā «Kas Jauns.»

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu