Māra Ošuroka laiž klajā grāmatu par astroloģiju (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā astroloģe Māra Ošuroka laidusi klajā grāmatu «Iepazīsti astroloģiju!». Grāmatas autore vēlas lasītājiem pavērt ceļu uz interesanto ezoterikas pasauli. Grāmata domāta kā iesācējiem, tā topošajiem astrologiem un filozofiski noskaņotiem cilvēkiem. 

Autore mazliet pieskaras astroloģijas vēsturei, pasaulē un Latvijā. Grāmatā atrodami ieteikumi, kā izvēlēties savu astrologu, astroloģijas skolu, astroloģijas sistēmu. Sertificēto astrologu saraksts. Astroloģijas saistība ar citām ezoterikas jomām - litoterapiju, feng shui, dziedzniecību, numeroloģiju u.c. Grāmatas autore stāsta par krīzes gadiem cilvēka dzīvē un to, kā mūs ietekmē Saules un Mēness aptumsumi. Un vispār - vai jūs zināt kas ir horoskops? Atbildes uz šiem jautājumiem uzzināsiet, izlasot jauno Māras Ošurokas grāmatu.

Grāmatas autore Māra Ošuroka ir zināma kā astropsiholoģe ar 20 gadu pieredzi, privāti praktizējoša astroloģe, astroloģijas skolas «Horoskopu Pasaule» vadītāja, Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētāja, Latvijas Astrologu asociācijas sertifikācijas komisijas locekle, bijusī LNT raidījuma «Precamies!?!» eksperte astroloģijas jomā, kādreizējā Latvijas radio 2 raidījuma «Horoskopi» vadītāja. Šobrīd Māra Ošuroka savus spēkus kā astroloģe un žurnāliste izmēģina starptautiska masu medija «World Podium» radošajā komandā.

«Izzināt savu misiju, dzīves ceļu, sekot liktenim, būt noderīgiem sabiedrībai, tas ir mūsu dzīves uzdevums. Iespējams, mana grāmata jums palīdzēs atrast savu Ceļu!» saka Māra Ošuroka.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu