Latvija izsaka līdzjūtību Krievijai; Latvijas valstspiederīgo starp katastrofā bojāgājušajiem nav

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) Latvijas vārdā ir izteicis līdzjūtību Krievijai saistībā ar traģisko «Flydubai» lidmašīnas «Boeing 737-800» avāriju, kurā bojā gājuši 62 cilvēki.

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija ir informējusi Latvijas vēstniecību Maskavā, ka starp aviokatastrofā bojāgājušajiem Latvijas valstspiederīgo nav, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrija.

Ārlietu ministrs pauž visdziļākos līdzjūtības apliecinājumus bojāgājušo ģimenēm un tuviniekiem.

Kā ziņots, Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) pasažieru lidmašīnas katastrofā Krievijā sestdien gājuši bojā visi 62 tajā esošie cilvēki, lielākā daļa no viņiem - Krievijas pilsoņi, informēja amatpersonas un mediji.

Aviokompānijas «FlyDubai» laineris «Boeing 737», kas ar 55 pasažieriem un septiņiem apkalpes locekļiem bija ieradies no Dubaijas, nogāzies un aizdedzies, sliktos laika apstākļos nolaižoties Rostovas pie Donas lidostā Krievijas dienvidrietumos.

Visi pasažieri bijuši Krievijas pilsoņi, bet vairums apkalpes locekļu - ārzemnieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu