Samanta Tīna iekļūst populārākā Lietuvas zvaigžņu šova finālā! (17)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/zvaigzdziuduetai

Dziedātāja Samanta Tīna iekļuvusi lietuviešu populārā TV šova «Žvaigždžių duetai» finālā.

Samanta Tīna finālā iekļuva ar ar savu dueta partneri Tadas Rimgaila. Nesen dziedātājai bija jāizdara izšķiroša izvēle, kā rezultātā nolēma atteikties no cīņas Eirovīzijas dziesmu konkursā. Nu, lēmums vainagojies ar panākumiem.

Par galveno balvu cīnās šādi pāri: Radži (Radži) un Donāta Gutauskiene-Laisva (Donata Gutauskienė-Laisva), Katažina Zvonkuviene (Katažina Zvonkuvienė) un Šarūnas Kirdeikis (Šarūnas Kirdeikis), Beāte Nicholson (Beata Nicholson) un grupa «Du Donatai», kā arī Samanta Tīna un Tadas Rimgaila (Tadas Rimgaila).

Jau kopš gada sākuma, pēc kaimiņvalstu producentu uzaicinājuma, Samanta Tīna piedalās Lietuviešu TV projektā «ŽVAIGŽDŽIU DUETAI»jeb ««Žvaigžņu dueti» pārī ar divkārtēju pasaules čempionu Latīņamerikas dejās un vietējo mīluli Tadasu Rimgailu. Samanta šovā ir vienīgā «nevietējā zvaigzne», attiecībā pret pārējiem duetu pāriem, kas ir labi zināmi un ievērojami cilvēki Lietuvā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu