Sāksies kinofestivāls «Spektrs» (1)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: h0usep1ant, CC BY-SA 2.0

No 11.aprīļa līdz 17.aprīlim kinoteātrī «Kino Citadele» notiks kinofestivāls «Spektrs», no kura demonstrētajām astoņām filmām vairākas piedzīvos Latvijas pirmizrādi, informēja festivāla organizatoru un «Kinoblogeri.lv» pārstāvis Sergejs Timoņins.

Kā norāda organizatori, kinofestivāls «Spektrs» ir radīts, lai izrādītu Latvijas kinoskatītājiem filmas, kuras bieži vien aiziet secen kinoteātru repertuāram, kā arī piedāvātu patiesiem kino faniem un baudītājiem iespēju redzēt karstākās un daudzsološākās filmas ekskluzīvās pirmizrādēs.

Kinofestivāla mērķis nav kvantitāte, bet gan kvalitāte, un tā neiztrūkstošās sastāvdaļas ir tematiskas prezentācijas, ekskluzīvi Holivudas un Latvijas filmu materiāli un īsta kinomānu atmosfēra.

Festivāla laikā Latvijas pirmizrādi piedzīvos pasaku filma «Mednieks un Ledus karaliene» («The Huntsman: Winter’s War»), filma «Sabrukums» («Demolition»), filma «Virsotne» («High-Rise»), režisora Džona Favro «Džungļu grāmata» («The Jungle Book») un filma «Zaļā istaba» («Green Room»), kuras seanss tiks papildināts ar grupas «Parara» koncertu.

Tāpat festivāla programmā iekļauta filma «Ragana» («The Witch»), «Karaliskie Tenenbaumi» («The Royal Tenenbaums») un «Anomalisa» («Anomalisa»).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu