Račs kopā ar Rajecku ierakstījis dziesmu «Divi krasti» (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Guntars Račs kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku ierakstījis dziesmu «Divi krasti», kuras mūzikas un vārdu autors ir pats Račs, informēja «Mikrofona ierakstu» pārstāvji.

Dziesmas ierakstā piedalījies arī grupas «bet bet» ģitārists Uģis Tirzītis.

Kā atklāja Račs, viņš laiku pa laikam ieraksta arī kādas solo dziesmas, kas nav domātas grupai «bet bet» vai kādam citam izpildītājam. «Pagājušajā gadā tā bija dziesma «Pasaules vidū», bet šogad saistībā ar «SuperMikrofona» šova turneju nolēmu ierakstīt kaut ko jaunu. Kad darbs studijā bija jau pabeigts, es sapratu, ka šī nav solo dziesma un nepieciešama dueta partnere,» stāstīja mūziķis.

Dziesma «Divi krasti» ir stāsts par cilvēkiem, kuru dzīves ir kaut kādā veidā saistītas, taču vienmēr norit paralēli. Tādi cilvēki ir kā vienas upes divi krasti, katrs savā pusē. Taču agri vai vēlu pienāk laiks, kad tie satiekas. Visi satiekas. Kur tieši tas notiek, tas ir lielais dzīves noslēpums, minēja Račs.

Dziesmai tapusi arī vidoversija, kurā loma atvēlēta dzīvnieku patversmes «Mežavairogi» iemītniekiem, diviem suņukiem - Grejam un Rēzijai. Dziesmas videoversiju veidojusi režisore Arta Janemane.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu