Liene Greifāne esot piekususi no dziedāšanas (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu dziedātāja Liene Greifāne pagājušā gada rudenī sākusi augstskolā studēt audiovizuālo mākslu, cerot, ka kļūs par profesionālu kinorežisori.

Intervijā izdevumam «Privātā Dzīve» Liene Greifāne atklāja, ka esot nogurusi no dziedāšanas: «Kino šobrīd aizēno manu dziedātājas karjeru. Godīgi sakot, no dziedāšanas esmu baigi piekususi.»

Greifāne uzsver, ka ir perfekcioniste un nespēj koncentrēties desmit lietām vienlaicīgi. Dziedātāja vēlas padziļināti apgūt ne tikai režiju, bet arī operatora darbu. Intervijā viņa stāsta, ka redz kadru, kā arī prot veidot pārejas montējot.

«Man nemaz nepietrūkst skatuves spozmes, netrūkst sabiedriskas dzīves, jo man nav laika doties uz pasākumiem,» viņa stāsta.

Tāpat Greifāne atklājusi, ka ir strādājusi par režisora asistenti vairākos krievu seriālos, tomēr latviešu gan ne. Liene uzskata, ka latviešu veidotie projekti ir baigi vājie.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu