Astrologs: Pilnmēness svinēšana varētu uzlabot Latvijas likteni (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Apkopojot savu ilgadējo astrologa pieredzi un novērojumus, Kristaps Baņķis iesaka personīgās, ģimenes un tautas labklājības interesēs katru mēnesi svinēt Pilnmēness laiku kā svētkus. Astrologs norāda, ka tīri nejauši Muzeju nakts šogad sakritusi ar Pilnmēness kulmināciju, kas esot patiesi svētīgi.

Laiks noņemt no Pilnmēness baiļu un nemiera cēlāja slavu, jo Pilnmēness patiesībā ir auglības, sievišķā spēka un dabas kulminācijas brīdi. Jaudīgu notikumu laiks, kurā atspoguļojas Mēness ciklā sastrādātais. No vainīgā, par labdari! uzsver astrologs.

Apceļojot daudzas pasaule svētvietas, astrologs atskārtis, ka izsenis senām kultūrām tieši Pilnmēness, kā redzamākā dabas parādība ir īpašo svētku un rituālu laiks. Astrologs uzskata, ka arī latviešiem būtu kā citām viedām un senām tautām svinēt un savā labā izmantot Pilnmēness svētkus. Rreti kura tauta varētu pārspēt latviešus Mēness cikla zinībās un ievērošanā. Tam krietni palīdzējis mūsu izstrādātais Mēness kalendārs, kuram joprojām neatradīsi līdzvērtīgu visā pasaulē. Laiks paplašināt zināšanas un likt tās lietā ne tikai individuālai veiksmei, bet arī tautas kopīgās interesēs. Būtu skaisti, ja lielākie svētki tiktu plānoti kā senāk senču laikos pieskaņojot Pilnmēness laikam, domā astrologs.

Pilnmēness vienmēr radījis maģisku un noslēpumainu noskaņu, raisījis bailes, devis vielu mītiem un aizspriedumiem. Pat dauzi skeptiķi, raugoties Pilnmēness ripā, saskatījuši apkārt notiekošajā sakarības. Kristapa Baņķa piedāvājums ir Latvju tautā atdzīvināt lielāku mīlestību pret Pilnmēnesi, to svinot kā svētkus!

Astrologs atsaucas uz Senču Laika lūkām, kas bija pakārtotas tieši Pilnmēness laikam. Daudzie kalendārie un baznīcas svētki no astroloģijas viedokļa ir kā loterija - dažreiz sakrīt, bet lielākoties nesakrīt ar dabas ciklu. Un skandinātais vārda spēks un lielās saiešanas aiziet secen, jo neatbilst dabas aktualitātei ārpus baznīcu mūriem. Dieva vārds skan vienlīdz spēcīgi vienmēr, bet ne vienmēr spēcīgi atbalsojas. Tam vajadzīgs labvēlīgs laiks. Sākotnēji uzspiestā un pieņemtā kalendārā svētku datumu metode (noteikts datums) savā būtībā ir dīvaina, izslēdzot no spēles Pilnmēnesi. Bet tas, ka mēs to nedaudzinām un ignorējam, atspēlējas ar bailēm un nemieriem Pilnmēness laikā par šo, baznīcas valodā runājot, grēku.

Svētki uzlabotu Latvijas likteni

Daudz jau rakstīts par Latvijas sarežģīto horoskopu, kur viens no centrālajiem akcentiem ir Pilnmēness pa Vērša/Dvīņu/Skorpiona asi. Tā atsauksmes redzam valsts notikumos, kas aktivizējas bieži vien tieši Pilnmēness laikā.

Pilnmēness svētku svinēšana ir palīdzēšana Latvijas valstij! Precīzā laikā svinēti Pilnmēness pozitīvie svētki, kas sakrīt ar valsts horoskopa nostādījumu, padarītu sarežģīto valsts likteni vieglāku, uzlabojot tieši tautas iespējas pastāvošajā valsts iekārtā. Ja svinam tikai valsts svētkus, nevis tautas svētkus, kas izriet no dabas cikla, mūsu ceļš ved vienīgi un tikai autoritāra valsts diktāta virzienā.

Kad un kā svinēt Pilnmēness svētkus?

Priecīgā ziņa, ka šādi svētki sanāk katru mēnesi, bet atšķirīgās nedēļas dienās, kas nav pārliekams uz ērtajām kalendārajām brīvdienām. Jāsvin tad, kad Pilnmēness pienācis.

Katram Pilnmēnesim ir sava rituālā kārtība, jo tas atbilst atšķirīgiem Saules un Mēness stāvokļiem Zodiakā. Pilnmēness laiks sākas 2-3 dienas pirms precīzā kulminācijas brīža. Tas ir kā sagatavošanās laiks. Īpaši Pilnmēness laikā tiek izcelts pirts apmeklējums, ko ieteicams darīt 3 dienu intervālā pirms Pilnmēness kulminācijas.

Pilnmēness svētku kulminācija ir precīzā fāžu maiņa un 6-12 stundu intervāls pirms tās, atkarībā no Mēness zīmes, Mēness dienas laika un precīzajiem planētu aspektiem.

Pilnmēness ir jaudīgākais brīdis, kad var iegriezt personīgo, dzimtas, ģimenes un tautas karmas ratu vēlamā virzienā. Latvieši to dēvēja par laika lūku. Jo garīgāka būs svinēšana, jo labvēlīgāk. Atšķirībā no citiem latvju svētkiem šajās neēd un nedzer pār mēru. Jau izsenis zināms, ka Mēness fāžu maiņā 6-12 stundas vajag ieturēt atslodzi vai pat gavēni. Tas palīdz organismam veselīgāk noskaņoties jaunajam ciklam.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu