Pugačova ar ģimeni šovasar dzīvos «Parex» bankas akcionāra villā (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Jau ziņojām, ka Krievijas dziedātāja Alla Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Hariju un Elizabeti šovasar plāno mitināties Jūrmalā. Krievu bulvārprese ziņo, ka estrādes mākslinieku ģimene izvēlējusies bijušā «Parex» bankas līdzīpašnieka Viktora Krasovicka īpašumu.

Pugačova un Galkins ar bērniem šovasar plāno uzturēties teju 2400 kvadrātmetru lielajā «Parex» bankas bijušā akcionāra Viktora Krasovicka rezidencē «Villa Marta». Greznais īpašums ar sešām guļamistabām atrodas Jūrmalā, Bulduru prospektā.

«Šī ir viena no prestižākajām un dārgākajām savrupmājām pilsētā,» krievu portālam «StarHit» teicis nekustamo īpašumu mākleris Mihails Romanauskis.

Šī gada sākumā radās spekulācijas, ka īpašums «Villa Marta» tiek pārdots par 15 miljoniem eiro, taču nekustamo īpašumu uzņēmums «Baltic Sotheby’s International Realty» to noliedz, sakot, ka informācija par īpašumu publicēta, lai piesaistītu potenciālos investorus.

Zināms, ka pagājušo vasaru Pugačova ar ģimeni pavadīja villā Izraēlā.

Plānots, ka 8.jūlijā, kad Dzintaru koncertzālē norisināsies latviešu dziedātājas Laimas Vaikules festivāls «Laima Vaikule Jurmala Rendez Vous», uz skatuves kāps arī Pugačovas vīrs Maksims Galkins.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu