Astrologs brīdina krustiņu nēsātājus (244)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tazebeth, CC BY-SA 2.0

Sertificēts astrologs, numerologs, «Superhoroskopi.lv» projekta autors Kristaps Baņķis žurnālam «Kas Jauns» atklāj , kāpēc radošiem cilvēkiem neiesaka kā rotaslietu nēsāt krustiņu.

Ikdienā ķēdītē iekārts krustiņš kā rotaslieta vai talismans nav nekas jauns, cilvēki krustiņu nēsājuši jau izsenis.

Astrologs Kristaps Baņķis atklāj, ka zīmēm ir liels spēks, tāpēc vienmēr jāzina to dažādā ietekme. Krustam ir gan pozitīvs spēks, gan negatīvs iespaids uz tā nēsātāju.

Pozitīvi ir krusta aizsargspēja, Baņķis to nosauc par «bruņu nēsāšanu», enerģētisku pasargāšanu. Astrologs atklāj, ka krusts ir pasīva zīme, krusta nēsātāja enerģija kļūst pasīva. Krusts nenes nelaimi, bet traucē attīstīt radošās spējas un ierobežo brīvo gribu, neļaujot indivīdam realizēties līdz galam. Krusts cilvēku atstājot lūdzēja pozīcijā.

Krustiņu var nēsāt noteiktos brīžos, bet ne visu laiku kaklā, sirds čakras rajonā. Astrologs saka: «Nedod, Dievs, kāds vēl sev uztetovē krustu. Neviens gudrs cilvēks ar simboliem neplātās. Ja kāds vēlas aizsardzību, tad publiskām personām ieteiktu krustiņu noslēpt, nevis izsaukt uz sevi uguni.»

Astrologs pats krustiņu nenēsā un ir kategoriski aizliedzis to darīt tuviniekiem.

Komentāri (244)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu