Elita Mīlgrāve komentē skandalozos izteikumus par Vaikules festivālu (155)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

5.jūlijā Dzintaru koncertzālē tika atklāts latviešu dziedātājas Laimas Vaikules rīkotais festivāls «Randez Vous». Neilgi pirms pasākuma atklāšanas par to skarbi izteicies krievu dziesmu tekstu autors Iļja Rezņiks, tomēr festivāla producente Elita Mīlgrāve iesaka viņa teikto neņemt vērā.

Iļja Reziņiks intervijā izdevumam «life.ru» izteicies, ka Latvijas valdība Vaikules rīkotajam festivālam atvēlējusi vienu miljonu eiro, krievu estrādes mākslinieki tajā piedaloties honorāra dēļ, tomēr Mīlgrāve uzsver, ka tā nav patiesība.

Producente norāda, ka krievu šovbiznesa zvaigznes ieradušās uz privātu pasākumu kā draugi, turklāt festivālā piedalās pilnīgi bez maksas.

«Neņemiet vērā Rezņika teikto,» sacīja Mīlgrāve. «Katrs mākslinieks pats izvēlas - piedalīties festivālā vai ne. Zvaigznes pie mums uzstājas bez honorāra, mēs apmaksājam viņiem viesnīcas un ceļu izdevumus, šeit nav absolūti nekādas runas par honorāru. Tā ir vienkārša mākslinieku draudzība.»

Visi festivāla ienākumi tiekot atvēlēti lidojumiem un ceļu izdevumiem, viesnīcām, kā arī tehniskām festivāla organizācijas lietām, raksta «life.ru».

«Mums ir ļoti dārgs aprīkojums, mums ir pašas labākās gaismas. Esam iztērējuši gana daudz līdzekļu, lai nodrošinātu labu vizuālo, kā arī skaņas stāvokli.»

Producente aicina krievu estrādes mākslinieku ierašanos Latvijā neuztvert politiski.

Jau ziņots, ka «Laima Vaikule Jūrmala Rendez - Vous» Dzintaru koncertzālē notiks no 5.jūlija līdz 8.jūlijam. Tajā uzstājas gan latviešu, gan krievu estrādes mākslinieki, tai skaitā - Kristīne Orbakaite, Grigorijs Ļeps, Maksims Galkins, Verka Serdjučka un daudzi citi.

Komentāri (155)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu