Jaunietis «Pokemonu» trakuma dēļ riskē ar dzīvību (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Visā pasaulē milzīgu popularitāti iekarojusi spēle «Pokemon Go». Kāds amerikānis riskējis ar dzīvību un atteicies no hospitalizācijas, lai arī bijis sadurts, vēsta «The Telegraph». 

21 gadu vecais Maikls Beikers Oregonas parkā ASV ap vieniem naktī pēc vietējā laika «ķēra» virtuālos dzīvnieciņus, taču kāds cits šīs spēles spēlētājs viņu sadūra plecā.

Viss noticis tā, ka cits spēlētājs jaunietim piedāvājis izkauties spēles dēļ, taču viņš sadurts.

«Viņš gāja garām un es redzēja viņa rokās telefonu. Jautāju, vai viņš spēlē «pokemonus», un viņš bija izbrīnīts. Pēc tam viņš piedāvāja izkauties, un tad sadūra mani,» teica atkarīgais.

Beikers, lai arī savainots, turpināja ar asiņojošu plecu spēlēt šo spēli. «Pēc tam, kad mani sadūra, turpināju spēlēt šo misiju, lai iegūtu bonusus. Es riskēju ar dzīvību,» teica Beikers.

Policija apstiprināja faktu, ka šāds uzbrukums ir noticis kā arī to, ka jaunietis izvēlējies turpināt spēli, nevis doties uz slimnīcu.

Neviens arests šajā lietā netika veikts.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu