Kāpēc sieva dažkārt vēlas «nožmiegt» Intaru Busuli? (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latviešu dziedātājs Intars Busulis visai bieži koncertē ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Viņš ir cilvēks, kura grafiks ir visai aizņemts, taču intervijā izdevumam «Ieva» mūziķis atklāj, ka ģimene viņam ir vissvarīgākā - tās dēļ viņš gatavs upurēt jebko.

Latviešu dziedātājs Intars Busulis ar sievu Ingu ir precējies jau piecpadsmit gadus, bet abi pazīstami ir vēl ilgāk. Lai arī abi kopā viņi ir gājuši uz visu to, kas šobrīd notiek dziedātāja darbā un karjerā, tik un tā gadās reizes, kad aizņemtā darba grafika dēļ, Inga savu vīru gribētu «nožmiegt».

«Jā, viņai visu laiku gribas mani nožmiegt! Bet arī tas ir pilnīgi normāli ikvienās attiecībās,» intervijā par savām attiecībām ar sievu stāsta Busulis.

Tomēr par cipariem un attiecību ilgumu runāt viņam nepatīk - tā viņš uzreiz kļūst vēl sirmāks.

«Gadi iet, un ar veselību labāk nekļūst. Bet attiecībās gan ir arvien labāk: gadi iet, un man mana dārgā patīk arvien labāk, vēl vairāk nekā kādreiz. Paradokss,» par savu sievu saka Intars.

Busulis neslēpj, ka ģimene viņam ir ļoti svarīga. Tāpat viņš neuzskata, ka sievietei bērni jāaudzina vienatnē - arī viņš cenšas iesaistīties un palīdzēt, cik vien spēj.

«Mācu viņiem [red. -bērniem], kā dzīvot, dažbrīd esmu ļoti stingrs. Galvenokārt attiecībā uz mācībām un dzīvesziņu.»

Pilnu interviju ar mūziķi Intaru Busuli lasiet jaunākajā «Ieva» izdevumā.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu