Andželīnas Džolijas tēvs komentē meitas šķiršanos no Pita (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās pārsteidza ne tikai pāra fanus, bet arī viņu tuviniekus. Arī Džolijas tēvs par notiekošo ir gana pārsteigts.

Aktrises Andželīnas Džolijas tēvs Džons Voits (Jon Voight) pavēstījis, ka, viņaprāt, meitai ir noticis kaut kas nopietns.

77 gadus vecais aktieris, kurš vislabāk pazīstams pateicoties lomām filmās «Midnight Cowboy» un «Coming Home», izskanējušās ziņas par aktieru pāra šķiršanos raksturoja kā ļoti skumjas. Voits atklāja, ka ir ļoti noraizējies par savu meitu un mazbērniem.

«Es nezinu, kas ir noticis. Tas ir ļoti bēdīgi,» Voits sacīja intervijā portālam «Inside Edition». «Esmu noraizējies par Andželīnu un bērniem, un cerams, ka pavisam drīz es viņus satikšu.»

Jau ziņots, ka Džolija pirmdien, 19.septembrī tiesā iesniedza laulības šķiršanas dokumentos. Aktrise tajos norādījusi, ka viņai ar Bredu Pitu esot nesamierināmas domstarpības, tāpat aktrisi neapmierinot veids, kā vīrs audzina pāra bērnus.

Aktieriem ir seši bērni.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu