Andželīna Džolija beidzot izpildījusi Breda Pita lūgumu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājis gandrīz mēnesis kopš amerikāņu aktrise Andželīna Džolija tiesā iesniedza laulības šķiršanas dokumentos, norādot, ka viņu neapmierinot veids, kā Breds Pits audzinot pāra bērnus, tāpēc viņa pieprasa pilnu aizbildniecību. Pagājušā nedēļā amerikāņu aktieris Breds Pits beidzot saticis savus bērnus, vēsta vairāki ārvalstu mediji.

Aktieru pārim Andželīnai Džolijai un Bredam Pitam ir seši bērni. Kopš plaši izskanējušās šķiršanās lietas Pits nebija saticis nevienu no bērniem.

Tomēr 8.oktobrī, vairāk nekā pus mēnesi kopš laulības šķiršanas dokumentu iesniegšanas tiesā, Pitam beidzot izdevās satikties ar dažiem no bērniem. Tikšanās reizē viņam blakus bija terapeits, kas notikušo uzraudzīja.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Breds Pits vienojies ar sievu Andželīnu Džoliju veikt narkotiku un alkohola pārbaudi, lai varētu satikt savus sešus bērnus

Atgādinām, ka Džolija pieprasīja šķiršanos no Pita 19.septembrī. Aktrise tiesas dokumentos norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu