TV šovs «Lauku sēta» sākas ar pirmo skandālu un mediķu palīdzību (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT Publicitātes foto

Ceturtdien, 27.oktobra vakarā televīzijas ekrānos atgriezās pašmāju realitātes šovs «Lauku sēta». Jau pirmajā sērijā varēja vērot skandalozus notikumus, turklāt vienam no dalībniekiem jau šova sākumā nervi neiztur.

Kā jau ierasts, šova pirmajā sērijā tā vadītājs Jānis Rāzna devās braucienā pa visu Latviju, lai sastaptu visus «Lauku sētas» dalībniekus, kuri šosezon piedalās šovā divatā.

Ierodoties lauku saimniecībā, saimniece paziņoja, ka šova dalībnieki gulēs kūtsaugšā, kas uzreiz neapmierināja dažas no meitenēm. Tāpat intrigu uzmanības centrā nekavējoties iekļuva Violeta un Sandis - pārējie šova dalībnieki uzskata, ka viņi esot dalībnieki ar savu «raksturiņu».

Pārlaižot nakti kūtsaugšā, rīts pienāca ar nepatīkamām ziņām - notikumu epicentrā nonāca Jānis un Rudīte no Limbažiem.

Rudīte, ēdot vakariņas, esot it kā saindējusies, kas ļoti sadusmoja Jāni. Viņš lamājās un brēca, ka viņam jādzīvo antisanitāros apstākļos. Kad uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, Jānis sāka trakot vēl vairāk. Pārējie šova dalībnieki par Jāņa uzvedību vien nosmīnēja, kā arī atklāja, ka vīrieša klātbūtne neesot īpaši omulīga.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu