Vita Balčunaite: Labāk esmu viena, nekā kopā ar nepareizo vīrieti (137)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīt plkst. 21:00 «STV Pirmā!» sievišķīgākajā pašmāju šovā «Starp mums runājot» tiks diskutēts par to, vai dzimumu lomu dalījums vērojams arī profesiju jomā -  vai ir amati, kuri pa spēkam tikai sievietēm? Vai gluži otrādi – daiļā dzimuma pārstāvēm absolūti nav piemēroti? Kopā ar Ghetto Games dibinātāju Raimondu Elbakjanu, Lindu Dinsbergu jeb Anmary, kā arī mūziķi Ģirtu Rozentālu jeb Ozolu, pie sarunu galda sēdīsies arī aktrise Vita Balčunaite.

Video:

Līdzās sarunai par vīrišķīgām un sievišķīgām profesijām, raidījuma vadītāji Vitai vaicās arī par viņas liktenīgo vīrieti. Aktrise atklās, ka attiecības un vīriešus speciāli nemeklē. Vairākus gadus viņa ir dzīvojusi viena pati un jūtas ļoti, ļoti labi. Lai arī daudzi vīrieši aktrisei gan uz ielas, gan sociālajās vietnēs izrāda savas simpātijas un aicina uz randiņiem, taču, «ja nav klikšķa», Vita, cienot savu laiku, to lieki netērē un uz satikšanos nedodas. «Labāk tad mājās palasu kādu grāmatu, nekā eju tā pat vien iedzert tēju vai kafiju.» raidījumā atzīs māksliniece.

Vitai nav svarīga nedz nauda, nedz citas materiālās vērtības. Tā vietā viņa cilvēkos visaugstāk vērtē dvēseles dziļumu un enerģiju. Turklāt aktrise jau no tālienes sajūtot cilvēkus un spēj visai precīzi noteikti, vai viņai ar konkrēto vīrieti «būs pa ceļam». «Es nekad neparakstos uz attiecībām «ķeksīša pēc.» Jūtos labi arī vienatnē. Labāk esmu viena, nekā kopā ar nepareizo vīrieti!», atklāti saka Vita Balčunaite. Visu raidījumu «Starp mums runājot»» skaties jau rīt plkst. 21.00 «STV Pirmā!».

Komentāri (137)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu