Dita Lūriņa par iepazīšanos ar vīru un laulības dzīvi (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Šarmantā Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa – Egliena ar savu vīru Mārtiņu iepazinusies jau studiju gados. Turklāt pirmais topošo sievu noskatījis tieši Mārtiņš, kurš arī nav kautrējies signalizēt par savām simpātijām. Taču pēc Ditas atraidījuma saņemšanas, Mārtiņš izspēlējis psiholoģiski taktisku gājienu un pus gadu savai iecerētajai nav pievērsis nekādu uzmanību. Ja sākotnēji Ditu šāda rīcība nebūt nav uztraukusi, tad pēcāk viss mainījies – pāris ir kopā joprojām un audzina divus bērnus.

Vaicāta par abu attiecību noslēpumu, kas ļāvis plecu pie pleca kopā nodzīvot 14 gadus, Dita atbild ar humoru, norādot, ka «ir tikai divi laimīgas laulības priekšnoteikumi. Un mēs visi tos gribētu uzzināt!“ Attiecības aktrise salīdzina ar sarežģītu procesu: «Patiesībā tas ir grūtākais, kas mums katram uz pasaules ir jāiemācās. Turklāt pasakās jau par to neraksta. Tās parasti beidzas ar kāzām. Un ne par velti, jo tālāk jau seko pavisam cits process,» viedoklī dalās Dita.

Pirmajā decembrī, plkst. 22:00, interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» aktrise viesosies kanālā 360TV. Sarunā ar Grētu Gorjučko viņa atklās, vai viegli būt teātra dinastijas turpinātājai un godīgi atzīsies, ka baidās no brīža, kad viņai tiks piedāvātas vecmāmiņu un tantiņu lomas teātrī. Dita pastāstīs, kā sākušās attiecības ar viņas kursabiedru Mārtiņu Eglienu un ka viņas bērni ir greizsirdīgi uz teātri.

Vairāk 360TV raidījuma ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei».

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu